Background

Wie zijn wij?

We werken bij administratie- en belastingadvieskantoor Te Poele-Bruil altijd nauwkeurig, maar nooit volgens een vast stramien.
Jos te Poele

Jos te Poele

(0315) 20 00 00
Roosmarijn te Poele

Roosmarijn te Poele

(0315) 20 00 00
Eric Bruil

Eric Bruil

(0315) 20 00 00

Te Poele-Bruil is er voor iedereen.

We hebben oog voor welke ondernemer er tegenover ons zit en hebben voor elke klant een persoonlijke aanpak. We zijn er voor iedereen: de ondernemer die zijn administratie nog in een schoenendoos bewaart, de moderne organisatie die alles digitaal doet en alles wat daar tussenin zit. Daarbij maken we altijd duidelijk wat we voor u doen en waarom: er wordt geen rapport opgestuurd zonder dat er een toelichting bij wordt gegeven. Elke jaarrekening wordt besproken en ook dit doen we op maat gemaakt; uitleg kan binnen vijf minuten, maar we kunnen er ook twee uur voor uittrekken. Of u er snel doorheen wilt of alles van voor tot achter verklaard wilt hebben, het kan allebei. We kennen onze klanten en weten wie behoefte heeft aan welke benadering.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om aan de hand van vooraf vastgelegde afspraken onze kosten in de vorm van een maandelijks abonnement te voldoen. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

U hoeft dus niet bang te zijn dat een telefoontje naar ons kantoor leidt tot een factuur. Zowel voor u als voor ons is het prettig dat we tijdens een afspraak de tijd kunnen nemen en niet continu op de klok hoeven kijken, dat is in ieders voordeel: Hoe meer we u kunnen helpen om uw administratie op orde te hebben, des te eenvoudiger is het voor ons om uw inkomstenbelasting of jaarrekening in een overzichtelijk rapport te verwerken.

Daarnaast zijn we op aanvraag beschikbaar voor grotere advieswerkzaamheden. Dan gaat het niet om relatief eenvoudige onderwerpen zoals de aanschaf van een bedrijfsauto; dat soort zaken zit inbegrepen in ons ‘abonnement’. Ons advieswerk betreft bijvoorbeeld begeleiding tijdens een bedrijfsoverdracht of voor startende mkb’ers het opstellen van een ondernemingsplan.

Wij maken dan van tevoren duidelijke financiële afspraken met u. En u kunt natuurlijk vertrouwen op onze service: Als het gewenst of noodzakelijk is dat we met u meegaan naar de bank of de Belastingdienst, dan kunt u op ons rekenen. Door onze jarenlange ervaring weten we letterlijk en figuurlijk de weg bij dergelijke instanties en kunnen we u optimaal van dienst zijn.